Google i stedet for at kontakte en specialist ?

Med google og Facebook kan vi alt – eller kan vi ?

Alt for mange nøjes med at google de vigtige spørgsmål i livet eller spørger i grupper på Facebook og tror det er nok, for der var jo flere, der sagde det samme. Men var det uddannede specialister ?

Google hjælper dig til at tro, at du kan selv og ikke har brug for en fagmand til at skrive dit testamente eller Jeres ægtepagt/samlivsaftale. Vi googler og føler vi kan selv, men er du ikke fagmand, får du ikke googlet faldgrupperne, hvor du løber en unødig stor risiko – og hvor du kunne have sparet en masse penge, hvis du havde brugt en fagmand fra starten.

Et eksempel kunne være et ugift par, der  skal købe hus/lejl. De googler lidt, finder måske endda én, der er rigtig billig. Men hvis vedkommende ikke er jurist, bliver de så spurgt, om ikke der lige burde laves en samejeoverenskomst? For det er jo rart at have aftalt, hvad der skal ske, hvis forholdet går i stykker. Eller hvis det ugifte par har børn sammen, bliver de så spurgt, om de har overvejet at sikre hinanden? Da det kun er gifte par, hvor den efterladte har ret til at sidde i uskiftet bo. Som ugift og uden testamente vil børnene arve det hele og den efterladte er i den grad blevet efterladt.

Kyndig rådgivning er vigtig, da man skal vide, hvad man googler efter.

Jurister bruges i dag oftere til brandslukning, men det er langt billigere at begrænse risikoen før branden opstår. Så lad ikke Google snyde dig til at tro, at du kan blive juridisk ekspert og vide alt med 5 minutters søgning. Det kan du ikke. Du kan alene få et overblik, hvis du er heldig og får ramt de rigtige søgeord.

5 minutter med Google, kan aldrig konkurrere med 5 år på universitetet.

Kontakt mig derfor allerede i dag for et godt tilbud på din sag.