Går du i tanker om at købe ejendom, kan advokatfirmaet hjælpe dig. Vi hjælper dig igennem i handlens faser, uanset om det drejer sig om et sommerhus, villa, lejlighed, landbrug eller erhvervsejendom, færdigbygget eller projekt. Vi gennemgår handlens dokumenter og rådgiver dig om evt. krav om udbedring af mangler eller prisafslag, hvad der nu måtte være bedst for dig.

Der vil altid blive tilbudt et møde til gennemgang af handlens dokumenter evt. som tlf. møde, hvis det ikke lige er nemt at mødes fysisk.

I mange handler er det ejendomsmægleren, der sørger for tinglysningen af det digitale skøde og den efterfølgende refusionsopgørelse. I de sager tjekker vi, om man nu har husket det hele og godkender i stedet skøde og refusionsopgørelse.

Er køber ikke dansk statsborger, skal der måske søges om tilladelse til købet ved Justitsministeriet.

Vi har én samlet pris på vores arbejde i forbindelse med handlen – alt ovennævnte – for kun 6.000 kr. incl. moms (landbrug dog fra 10.000 kr. incl. moms se priser). Sker overdragelsen til ægtefælle i forbindelse med skilsmisse er der 50% rabat på honorar.

Er man samlevende eller har børn fra tidligere forhold, anbefaler vi samejeoverenskomst og testamente. Hvorfor nu det, tænker alle unge mennesker?

Jo, for når man ikke er gift, så arver ens børn og har man ingen børn, er det forældrene, der arver også selvom man har boet sammen i 10 år og ikke er gift. Det vil sige, at hvis man er ugift og barnløs, arver samleveren ikke, med mindre man har skrevet testamente og indsat sin samlever i det. Der er heller ikke mulighed for at sidde i uskiftet bo, da det kun gælder for ægtepar.

Og det er langt fra altid, at den efterladte har råd til at overtage hele huset/lejligheden alene. Så uden testamente vil den efterladte oveni sorgen også blive tvunget til at flytte kort tid efter at man har mistet sin samlever.

Det er derfor vigtigt ,at man konsulterer en advokat og får undersøgt og afdækket de risici, købere kan have i forbindelse med købet. Uanset Jeres private forhold bør I blive vejledt om, hvilken betydning det har for Jer, når I køber ejendom sammen og om testamente og ægtepagt eller samejeoverenskomst, vil være nødvendigt for Jer.